Nyheder

Viser 2 af 2

Trods Corona hensyn har vi åben ALLE dage i salgsafdelingen

6. november 2020

Vi har åben ALLE ugens 6 dage i butik og vognsalg - HUSK at holde afstand og brug det håndsprit vi har sat flere steder. Vi har opsat skilte flere steder, så du nemt kan ringe til os, såfremt du har brug for vejledning.

HUSK MUNDBIND eller VISIR, når du besøger vores indendørs lokaler/vogne!

Autocamper overnatnings plads i Tårs

10. juli 2020

Autocamperpladsen i Tårs har altid ÅBEN, du kan ankomme når det passer dig. Opvarmet toilet og bad, som har åben 24/7, finder du med separat indgang på siden af udstillings hallen. Tømmepladsen, hvor man kan tømme toilet og spildevand, samt påfylde fersk vand på hele døgnet, ligger ligeledes på indersiden af udstillings hallen og er altid åben 24/7. Overnatnings pladserne ligger på hver sin side at de store grantræer, der er græs på den ene side og grus på den anden side, pladserne er afmærket med hver sit lille skilt. Ved pladserne på græssiden er der strømstandere til alle pladserne (ledning kan nemt trækkes gennem træerne. Pris pr. enhed (autocamper) pr. døgn kr. 75 uanset person antal.

Man afregner normalt i butikkens åbningstid, men skal du afsted inden butikken åbner og du er ankommet dagen før efter butikkens åbningstid, så er der mulighed for at betale med mobil pay 32075 (husk at angive nummerpladen på din autocamper).

I åbningstiden er der mulighed for at benytte vaskemaskine og det lille køkkenbord med varmt vand og opvaske mulighed i mellemgangen, ved siden af toilet/bad.

 

 

 

Aktiviteter

Viser 2 af 2

Gør reparation og eftersyn til en oplevelse

søndag, 8. november 2020, kl.

Hos Vendelbo Vans i Tårs er vi specialister i at servicere både bil og bodelen. Vi kender bedre end dit lokale bilværksted, de udfordringer der kan være med autocampere som bruges på en anden måde end en 'alm. varevogn' eller bus og når du alligevel skal undvære vognen, så kan vi jo ligeså godt lave eftersyn på bodelen samtidig. Det kan godt være vi ikke bor lige om hjørnet, derfor kan du med fordel bruge vores overnatningsplads og ankomme aftenen i forvejen, så vi kan tage vognen ind på værkstedet, når vi starter kl. 7 om morgenen, det er altid godt at starte tidligt, så der er god tid, selvom I beslutter jer for at få lavet lidt mere eller der dukker en uforudset fejl op.

Når du bestiller tid til en reparation eller eftersyn er der mulighed for at booke en gratis lånebil (du skal selvfølgelig selv betale brændstof), I kan også vælge at gå en tur vores hyggelige landsby eller blot gå rundt i butikken og se de sidste nyheder. Kaffe, te, chokolade og kold vand klares med venlig selvbetjening i vores 'lille cafe', hvor der også er sofa såfremt trangen til en lille morfar melder sig.

Såfremt I vælger at bruge vores overnatningsplads er det vigtigt at huske at opvarmet toilet & bad er åben 24/7, ligesom ferskvand & spildevand samt toilet tømning, ligeleds kan selvbejenes 24/7. Der er 230V strømstandere på pladsen.

Har du været uheldig eller skal det bare være nemt

torsdag, 24. september 2020, kl.

Vendelbo Vans har egen 28 Tons specialfremstillet auto transporter til autocampere, det betyder at vi kan transportere selv de allerstørste autocampere. Har du været uheldig at få en skade eller skal din autocampere bare til reparation eller service, så kan vi også tilbyde at klare tranporten. 

Husk vi har også opbevaring af autocampere i video overvåget hal, så vi kan evt. kombinere en vinteropbevaring med bil/bodels service og afhentning/levering på din adresse.

Ring og vi giver dig gerne en pris.