LIGE NU ! Nye 2022 & 2023 lagerbiler -sælges med store rabatter
AUTOCAMPER Køb-Salg
Vi har åbent i dag til kl. 17:00
LIGE NU ! Nye 2022 & 2023 lagerbiler -sælges med store rabatter
AUTOCAMPER Køb-Salg

Autocamper overnatnings plads i Tårs

10. juli 2020

Autocamperpladsen i Tårs har altid ÅBEN, du kan ankomme når det passer dig. Opvarmet toilet og bad, som har åben 24/7, finder du med separat indgang på siden af udstillings hallen. Tømmepladsen, hvor man kan tømme toilet og spildevand, samt påfylde fersk vand på hele døgnet, ligger ligeledes på indersiden af udstillings hallen og er altid åben 24/7. Overnatnings pladserne ligger på hver sin side at de store grantræer, der er græs på den ene side og grus på den anden side, pladserne er afmærket med hver sit lille skilt. Ved pladserne på græssiden er der strømstandere til alle pladserne (ledning kan nemt trækkes gennem træerne. Pris pr. enhed (autocamper) pr. døgn kr. 75 uanset person antal.

Man afregner normalt i butikkens åbningstid, men skal du afsted inden butikken åbner og du er ankommet dagen før efter butikkens åbningstid, så er der mulighed for at betale med mobil pay 32075 (husk at angive nummerpladen på din autocamper).

I åbningstiden er der mulighed for at benytte vaskemaskine og det lille køkkenbord med varmt vand og opvaske mulighed i mellemgangen, ved siden af toilet/bad.

KURV:
0 varer
Total: kr. 0,00
0