Vendelbo Vans Autocampere

Vendelbo Vans - Damhusvej 23 - 9830 Tårs - Tlf.: 9896 2188 - Fax.: 9896 1239 - E-mail

Du kan nu prøve at eje en autocamper uden du behøver at beholde den.

Ja det lyder mærkeligt, men Vendelbo Vans har udvalgte modeller hvor man kan købe autocamperen med både tilbagekøbsgaranti & ombytningsret i op til 3 måneder. 
Køber du din 'nye' brugte autocamper inden 25 April 2012, kan man på udvalgte modeller ved købet vælge at få udstedt en tilbagekøbsgaranti og /eller en ombytningsret. 

Når man får en ombytningsret, betyder det at det eneste der fratrækkes, når man handler til en anden model er de leveringsomkostninger på kr. 4.450.- man har betalt ved købet. Fordelen ved denne løsning frem for leje, er at man i stedet for får dispositionsret over køretøjet i gennem længere tid og på den måde oplever hvor dejligt og nemt det er at have en autocamper, hvilket ikke er det samme når blot man lejer en uge eller 2 for at prøve hvordan det er at køre en autocamper. 

Man skal have tid til at flytte ind i sin nye bolig. En anden fordel er at de penge man normalt bruger på at leje, nu kan anvendes til at investere i en fremtidig løsning, når man bliver bidt af det og det bliver de fleste. Den allerstørste fordel er nok at man får bedre muligheder for at afdække ens behov i den periode ombytningsretten og/eller tilbagekøbsgarantien dækker, så man undgår at købe forkert.

Vendelbo Vans har tidligere med stor succes tilbudt denne løsning, som en hjælp til at træffe det helt rigtige valg ud af de rigtig mange modeller som findes på markedet, så istedet for at kigge og blive endnu mere forvirret, så køber man først, prøver af og kigger bagefter på den helt rigtige. 

Se altid aktuel ny & brugtvognsliste på www.vendelbo-vans.dk